L'Écrin du Lac
Appartement H1D

Contact

Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten! Vul onderstaand contactformulier in: wij reageren binnen 3 werkdagen.

Contactformulier


Let op: de afbeeldingen voor reCaptcha kunnen bovenaan de webpagina verschijnen op Ipad/telefoon.

Adres

Champ du Sillon
L'Écrin du Lac
Frankrijk

Locatie


Route naar L'Écrin du Lac te Chorges


Met de auto:

Keuze 1: Volg de A6 richting Lyon, voor Lyon de route richting Grenoble volgen via de A46 en de A432 en vervolgens de A48. Bij Grenoble richting Gap via de A51 en de N85 (route Napoléon). Volg deze route tot in Gap (sommige navigatiesystemen geven een route circa 25 kilometer voor Gap richting Batie Neuve via d944, deze route is zeker toeristisch maar als aanrij-route niet aan te bevelen).
In Gap: volg de N94 richting Embrun en Briancon. Blijf deze weg volgen, tot na de rotonde bij het station bij Chorges. Met andere woorden ga op de rotonde rechtdoor. Na ongeveer 1500 meter verlaat de N94 richting Espinass. NB deze afslag is enigszins onoverzichtelijk door een kruisende weg. Aan het einde van de oprit (bij het stopbord), rechtsaf de D3 richting Espinass en Les Hyvans. Na ongeveer 2 kilometer ga linksaf richting Les Hyvans. Ga na ongeveer 1 kilometer linksaf richting het domein L'Écrin du Lac. Deze weg is aan onderhoud toe, rijd dus rustig. Volg deze weg (circa 1 kilometer) tot de rotonde. Hier bevindt zich de receptie aan de rechterzijde.


Keuze 2: Volg de A6 richting Lyon, voor Lyon de route richting Grenoble volgen via de A46 en de A432 en vervolgens de A48. Volg vervolgens Sisteron E712 tot Veynes en vanaf daar de D994 naar Gap. Route is circa 20km langer maar heeft minder bergpassen. In Gap: volg de N94 richting Embrun en Briancon. Blijf deze weg volgen, tot na de rotonde bij het station bij Chorges. Met andere woorden ga op de rotonde rechtdoor. Na ongeveer 1500 meter verlaat de N94 richting Espinass. NB deze afslag is enigszins onoverzichtelijk door een kruisende weg. Aan het einde van de oprit (bij het stopbord), rechtsaf de D3 richting Espinass en Les Hyvans. Na ongeveer 2 kilometer ga linksaf richting Les Hyvans. Ga na ongeveer 1 kilometer linksaf richting het domein L'Écrin du Lac. Deze weg is aan onderhoud toe, rijd dus rustig. Volg deze weg (circa 1 kilometer) tot de rotonde. Hier bevindt zich de receptie aan de rechterzijde.

Elektrische auto: Rijden in Frankrijk met een elektrische auto vraagt voorbereiding. Ons appartement is goed te bereiken, ook als je elektrisch rijdt. Zorg dat je in Grenoble "volgetankt" bent want de laatste 150 kilometer is het aantal laadstations beperkter.

Volg je de Route Napoleon (N85) dan vind je bij La Salle-en-Baumont een 43-50 kW lader.

Volg je de route richting Sisteron (A51) dan is er in Veynes een 43-50 kW lader.

In Chorges is er een 43-50 kW lader bij de supermarkt.

Natuurlijk kunt u ook bij ons appartement laden met een "thuis-stekker" (zelf meenemen). Je vindt een stopcontact in de garage (deze dan ook huren).


Met het vliegtuig:

Vanaf Amsterdam/Eindhoven/Brussel-Charleroi het vliegtuig naar Marseille (1,5 uur vliegen met verschillende vliegvaartmaatschappijen). Op het vliegveld kun je een auto huren (kan bij ticketreservering meestal meteen worden geregeld). Vanaf het vliegveld is het nog een kleine 200 km rijden over de vlakke E712 (tolweg: richting Aix-en-Provence, vervolgens richting Gap) dan borden volgen naar Chorges.
Vanaf Chorges: zie de routebeschrijving onder “met de Auto”. Je komt vanaf het vliegtuig absoluut geen steile berghellingen of haarspeldbochten tegen. Onderweg kun je meteen de Citadel van Sisteron nog aandoen: een bezoek meer dan waard! Ook kun je onderweg de lokale wijnboeren bezoeken. Een heel relaxte manier van reizen dus!