L'Écrin du Lac
Appartement H1D

Triathlon- en trainingsvakantie in de Alpen

Doe je mee aan de “Embrunman, le mythe”?

Wil je je voorbereiden op een triathlon in de zomer? Wil je lekker trainen in een uitdagende omgeving met een goede kans op mooie trainingsomstandigheden? En wil je na je trainingen comfortabel kunnen herstellen met mooie vergezichten? Dan is ons appartement een prima start van jouw trainingsvakantie.

Zwemmen

Ons appartement ligt aan het meer Serre Poncon in de Franse Haute-Alpes. Het meer kent verschillende baaien en is daardoor fantastisch om het zwemonderdeel te trainen. En als je het meer nog te koud vindt, is er een zwembad op het park waar je vanaf begin juni je baantjes kunt trekken. En anders is er het zwembad in Embrun, Embrun is bekend van de Embrunman (www.embrunman.com), ieder jaar op 15 augustus. Dus Embrun ademt triathlon. Het zwembad faciliteert daarom dagelijks triathleten om te trainen.

Fietsen

Fietsen is uitdagend in deze omgeving. Een vlak parcours is er niet, wel tientallen bergen en bergjes die je op de proef stellen. Diverse goed aangegeven tochten, verschillend in lengte, dagen je uit. En onderweg is er in ieder dorpje wel een boulangerie om een croissant, pain raisin of baguette te scoren. Zo geniet je ook onderweg van de Franse lekkernijen.

Hardlopen

Wil je nog meer rode bloedlichaampjes tanken: wil je ook hardlopen? Ook daarvoor is de omgeving uitdagend. Zowel on- als offroad is mogelijk. Intervaltrainingen met hoogtemeters of duurlopen met mooie uitzichten: voor ieder zijn er voldoende mogelijkheden.


Ontspannen in luxe appartement

En na je trainingen wil je eenvoudig je fiets kunnen stallen, lekker kunnen douchen of in bad herstellen. Ons appartement biedt alle deze luxe die je wenst: een garage voor je fiets, wetsuit en andere spullen, een bad, een douche, een wasmachine voor het wassen van je trainingskleding, een complete keuken met koelkast, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat, etc.

Wil je met je gezin, met vrienden of een vereniging? Ons appartement heeft 3 slaapkamers met totaal 6 bedden, een grote living met open keuken en een groot gemeubileerd terras met comfortabele (lig)stoelen. Ook voor je gezin, kinderen of wanneer je een paar dagen niet wilt trainen, er zijn zeer veel leuke activiteiten op en rond het meer.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier.